Waarom start Yarlini met online video?

Online video marketing is de toekomst. Dit zagen wij al in 2018 en de verwachtingen zijn dat in 2019 het gebruik van online video het gebruik van televisie zal overstijgen. De kracht van video zorgt er voor dat deze manier van marketing steeds belangrijker wordt. Online video marketing zit dus nog steeds ontzettend in de lift en het lijkt er op dat daar niet snel verandering in zal komen omdat de trends juist doorzetten. Voor jouw merk of bedrijf is inspelen op online video dus ook steeds interessanter, omdat het dé manier is om consumenten te overtuigen.

Video marketing in 2019

Video combineert namelijk vaak twee dingen in een: jouw boodschap en iets wat aantrekkelijk is om naar te kijken. Dit kan vervolgens leiden tot één of meerdere doeltreffende producties als onderdeel van een grotere marketingcampagne.

De video marketing trend voor 2019 is voornamelijk meer, meer en nog eens meer. Meer video’s, meer platformen, meer vormen, maten, toepassingen en opties voor verspreiding en het delen van video’s.

Uit onderzoek van Cisco (November 2018) blijkt dat video in 2019 verantwoordelijk is voor ruim 80% van het totale internetverkeer. Noemenswaardige video marketing trends en ontwikkelingen zijn dat smartphonegebruik dat van PC’s zal overtreffen, de komst van het snellere 5G-netwerk en meer online verkeer gericht op virtual of augmented reality.

Is content King?

De beste lengte voor een YouTube- of Facebookvideo? Het antwoord ”dat hangt ervan af” is allang niet meer acceptabel. Video is hot, en beter meetbaar dan ooit. Dus, moet je video 30 seconden, 60 seconden of langer dan 2 minuten zijn? Authenticiteit is belangrijk. Daarna volgt content. Een aantrekkelijke video moet in het huidige digitale landschap voldoen aan een resem kwaliteitseisen, beetje zoals professionele televisie maken: mooi beeld, goede klank … er komt nét iets meer bij kijken dan een homemade iPhone video.

De online video’s van Yarlini

Als specialist in groeien en innoveren hebben we bij Yarlini besloten om de stap te zetten. Regelmatige video’s van onszelf, onze activiteiten en tips voor ondernemers en bedrijven. Ons digitaal marketing team kan je gerust adviseren over deze nieuwe trend voor bedrijven. Laten we eerst kennismaken met mekaar: in de eerste video stel ik me voor. Wie ben ik? Wat is mijn motivatie?

Vergeet niet je te abonneren op ons Youtube kanaal, LinkedIn en facebook pagina. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste business trends en geef ik regelmatig aandacht aan de do’s-en-dont’s van ondernemen.