Als groeicoach hou ik van de persoonlijke aanpak. Mijn video’s zijn de eerste stap naar een kennismaking en ik praat met open vizier. Vergeet mij ook niet te volgen op ons Yarlini Youtube kanaal en mijn LinkedIn en Facebookpagina voor updates, nieuwe tips, verhalen over passioneel ondernemen en hoe ik je kan helpen.

Waarom ben ik anders als ‘coach’? Laat me je overtuigen…

Zoek jij de juiste #groeicoach of #businesscoach?

Let dan vooral op inhoud, ervaring, expertise en referenties voor je selecteert! Geloof niet meteen onrealistische beloftes want je ziet het zelf ook wel; online coaches die hard roepen maar hoe zit het met de échte resultaten? Mijn video’s zijn niet bedoeld om bedrijfsleiders en ondernemers te verleiden tot coachingsales maar om écht te helpen in ondernemen. Ik durf gerust stellen dat #yarlini de #groeicoaching degelijk, innovatief en duurzaam aanpakt. Geen ad hoc oplossingen, gebakken lucht maar tonnen ervaring in ondernemen en begeleiden. Het begint bij onze eerste online test, daarmee kan je meteen zien welk groeitraject het best geschikt is voor jou en zo leer je me kennen.

Op zoek naar een groeitraject? Doe de Yarlini online test en je weet meteen wat kiezen.