De wereld is voortdurend in beweging. Disruptie, innovatie, digitalisering… je kan er niet meer naast kijken vandaag de dag. En toch denken we allemaal dat dit enkel van toepassing is op onze vrije tijd en andere beroepsuitoefeningen. Echter, niets is minder waar! De consument, zijn verwachtingen en aankoopgedrag evolueren en veranderen permanent. Digitalisering en omnichannel zijn vandaag de dag “HOT”. Je wordt er dagelijks mee geconfronteerd zowel thuis als in je onderneming.

Transitieperiode

Al die (digitale) trends hebben gevolgen op persoonlijk, ondernemings- als op maatschappelijk vlak. Het bedrijfsleven zit volop in een transitieperiode door technologie, e-commerce, de diverse trends en maatschappelijk evoluties. Traditioneel ondernemen en managen volstaan niet meer om te overleven. Verandering is aan de orde van de dag!

Tegen 2020+­ zullen alle sectoren beïnvloed worden door “digital” en wie dan niet klaar staat, zal moeten aanpassen of zal uitsterven. Hoe kan je als ondernemer hier volop op inspelen en overleven? Hoe integreer je die nieuwe (digitale) trends optimaal in je bestaande werking? Wat zijn de voordelen van een OmniChannel strategie? Hoe bereidt u zich als ondernemer best voor?

Leer het verschil te maken. 

Digitale-transformatie-595x335

Yarlini als partner bij het ontwikkelen van jouw groeistrategie

Als ervaren gids in groei-, verbeter- en verandertrajecten inspireert en begeleidt An ondernemers, leidinggevenden en hun teams. Met meer dan 20 jaar business- en managementervaring op de teller kan zij putten uit een brede ervaring in business development, sales, marketing en omnichannel/e-commerce. Ze kent dus als geen ander de groeipijnen tijdens de levensloop van een kmo, grotere onderneming of multinational.
An is gepassioneerd door wat ze bewust en authentiek ondernemen noemt. Daarbij hanteert ze een innovatieve en realistische omnichannel aanpak en werpt ze een creatieve blik op het reilen en zeilen van een onderneming. Samen met haar maak je duidelijke keuzes. Via een doelgericht stappenplan helpt ze (startende) ondernemers en leidinggevenden om duurzaam te groeien, veranderingen door te voeren en persoonlijke en zakelijke doelen te bereiken.

Neem actie!

Wil jij ook mee met de toekomst? Ben jij klaar voor een volgende niveau? Ontdek hoe wij kunnen helpen bij het ontwikkelen van jouw groeistrategie.

>> Ontdek onze groeitrajecten, op maat van iedere ondernemer.

>> Kom naar één van onze workshops omtrent de digitale toekomst.

Kortom: mis de toekomst niet!