Als ondernemer wil je vooruit. Je wil meer en beter. Je wil groeien en evolueren. Maar je kan niet in alle markten thuis zijn. En ja, het gaat ook gewoon allemaal zo snel. Hoe ga jij hier mee om? Wat doe jij om te raken waar je wil? Iedere ondernemer heeft zo zijn manier.

Bij ons, Yarlini, draait alles om die drive en dat gepassioneerd ondernemerschap, dat écht vooruit willen. Wij zijn er driedubbel van overtuigd dat ondernemen, dat je dat niet alleen doet. En wel omwille onderstaande redenen.

PS: Ook al ben je 99% van je tijd “super(wo)man”, die 1% van onwetendheid en twijfel is gewettigd.

 

1. De wereld is voortdurend in beweging

Klantenbehoeften en -verwachtingen evolueren. De technologie ontwikkelt zich in razendsnel tempo. Omnichannel en e-commerce maken deel uit van het ondernemerslandschap. In de ideale wereld evolueren de organisatie, het aanbod, de werkwijze en de manier van sturen mee met de onderneming. In de praktijk is dat veel minder het geval.

 

2. Bedrijf in beweging

Een succesvol bedrijf is permanent in beweging. In het groeitraject van elke onderneming zijn er scharniermomenten waarin het tot een duidelijke breuk komt tussen wat je doet (of altijd gedaan hebt) en wat echt nodig is. Voor nieuwe problemen gebruiken bedrijven vaak oude ingeburgerde systemen… en dat wringt. Bestrijd niet de symptomen, maar pak de oorzaak aan!

 

3. Doeltreffend werken ‘aan’ je bedrijf

Werken ‘aan’ je bedrijf is vooral doeltreffend als je openstaat voor verbetering en verandering. Veranderen, leren en innoveren om vooruit te gaan, te verbeteren, het verschil te maken en te gaan voor een succesvolle, rendabele toekomst.

 

4. De ondernemer centraal

De ondernemer (of CEO) bepaalt hoe snel een bedrijf groeit. Hij is de centrale spilfiguur. Wanneer te veel operationele taken en verantwoordelijkheden bij de ondernemer blijven, wordt deze spilfiguur een flessenhals. Daarom plaatsen wij je als ondernemer/CEO centraal in onze aanpak. We zijn jouw klankbord, maar natuurlijk gaan we ook aan de slag met de medewerkers. We werken samen met jou aan een beter, makkelijker te sturen bedrijf.

 

5. Succesvolle leiders van morgen starten reeds vandaag!

Met bewust ondernemen en de nodige business-creativiteit het verschil maken, dat is de grondslag voor een succesvolle toekomst voor jou en je bedrijf. Doelgericht denken om antwoorden te vinden op vragen, uitdagingen te vertalen naar oplossingen en de markt en de concurrentie altijd een stap voor te blijven.

 

6. Elk bedrijf is anders, elke ondernemer is anders. En toch…

Meestal is er op meer dan één vlak actie nodig. Afhankelijk van de levensfase van de onderneming en jouw traject als ondernemer kiezen we voor het groeitraject dat het best aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen.

 

Dus, super(wo)man, let’s meet?

⇢ Iedere maand houden we een inspiratiedag waar ambitieuze ondernemers elkaar ontmoeten en we hedendaagse thema’s aankaarten. (Digital nomad, customer journey,klantenbeleving…?)

⇢ Onze Business & Minds groeitrajecten gaan een stap verder. We zoeken uit in welke levensfase jij en je onderneming zich bevinden – en op basis hiervan bieden we je een langdurig traject, helemaal op maat van jouw behoeften.

⇢ Of misschien kan jij ons misschien vertellen hoe je de hele wereld aan kan?

Dynamische ondernemersgroet & tot gauw,

handtekening-An