Wil je het nieuwe jaar krachtig en goed voorbereid inzetten? Reserveer dan zeker je plaats voor ons intensief 3daags growthcamp in februari 2020. Verwerf nieuwe skills en inzichten om als leidinggevende of ondernemer je carrière en business echt te boosten.

Of schrijf je nu in voor één van onze dynamische hands-on opleidingen en krijg tot 30% korting met de KMO-portefeuille.

Kennis en ervaring delen is onze passie en graag geven we jou een extra stimulans!

Ik wil een exclusief geschenk !Wil jij kans maken op 1 van de 5 exclusieve strategische groeigesprekken ter waarde van €250 (excl.BTW) zodat je als ondernemer 2020 direct start met een voorsprong?

Tijdens zo’n strategisch 1 op 1 gesprek neem ik jouw onderneming onder de loep en ga ik samen met jou op zoek naar de grootste knelpunten. Zo kom je meteen tot inzichten om je bedrijf te boosten in het nieuwe jaar!

Ja, ik wil één van de 5 gratis coaching gesprekken (1u) winnen ter waarde van € 250 (exclusief BTW)!

Stuur dan nu een email naar info@yarlini.be of via onze contactpagina met de mededeling Start2020. Veel succes!

(een onschuldige kinderhand zal de winnaars trekken uit alle inzendingen, check onze Facebook of LinkedIn pagina en wees er als eerste bij)

Zit jij met meer specifieke wensen?👉 Hoe pak ik kantelmomenten aan?
👉 Jouw zaak uniek positioneren in de markt
👉 Doelgerichte On-en Offline marketingacties
👉 Hoe snel méér omzet genereren?

Dan zijn onze Business & Minds groeitrajecten uitermate geschikt voor jou. Géén theorie, maar vooral praktische eenvoudige tips en tools die je meteen kan toepassen en die rechtstreeks impact hebben op de groei van je onderneming.