Jouw vingerafdruk is ons vertrekpunt

Afhankelijk van jouw persoonlijke realiteit en de levensfase van jouw onderneming heb je andere doelen, verwachtingen en verzuchtingen. Hoe pak je deze aan?

Simpel. Samen! Met Yarlini nemen we jou bij de arm en met een warme, maar ook een directe no-nonsense aanpak gaan we samen met jou voor keiharde resultaten. De weg naar succes is geen evidentie, dus willen we jou triggeren en challengen om het onderste uit de kan te halen. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak en met heel veel goesting kiezen we de beste oplossing voor jou en jouw bedrijf.  In combinatie met de gepaste opvolging ben je zeker van een effectieve strategie en duurzaam resultaat.

Hoe kunnen we jou op maat helpen?

Consulting

Snak je naar advies of een klankbord? Samen nemen we het strategisch en operationeel beleid van jouw zaak onder de loep.

Advies en inspiratie voor een frisse en open kijk ⇢

Coaching

Samen vormen we een creatieve denktank en vertrouwensforum om jou en je onderneming succesvol te boosten.

Duurzame begeleiding doorheen jouw pijnpunten ⇢

Over An, oprichtster Yarlini

Ondernemingen runnen, optimaliseren en verder ontwikkelen zijn de rode draad in mijn leven. Met meer dan 20 jaar business- en managementervaring op de teller kan ik putten uit een brede ervaring in business development, sales, marketing en omnichannel/e-commerce. Mijn expertise in al deze domeinen maken van mij een generalist. 

Een generalist als expert? Het kan!

An als generalist en consultant

Onze aanpak…

Je zwakte is je sterkte ⇢

We houden je een spiegel voor: waar sta je vandaag en waar wil je naartoe? Wat zijn je drijfveren? Samen nemen we jou als individu en/of organisatie onder de loep. Daarbij buigen we elke zwakte om in een nieuwe troef.

Comfortzone verruimen ⇢

Succes ligt buiten je comfortzone. We halen het beste in jou naar boven. Hoe? Door je uit die comfortzone te halen en telkens opnieuw naar een nieuwe toe te werken. Op die manier groeien jij en je zaak op een duurzame manier.

Menselijke aanpak ⇢

Als inspirerende coach en mentor brengen we een nieuwe wind. We gaan op zoek naar de mens achter de onderneming. Want een zaak groeit alleen als er enthousiaste en gemotiveerde mensen achterstaan die passie, visie en een missie delen.

Concreet actieplan ⇢

Met een klare kijk maken we duidelijke keuzes en stellen we een concreet actieplan op dat we samen met jou implementeren en uitvoeren. Door te werken aan jezelf en je onderneming word of blijf je de stuwende kracht.

Samen ⇢

Samen verleggen we grenzen, verkennen we nieuwe pistes en bouwen we aan een structuur zodat je de vooropgestelde doelen succesvol bereikt. Samen werken we aan de vereiste competenties, vaardigheden en skills.

Bewust, doelgericht en creatief ⇢

Yarlini leert je vaardigheden, processen en methodieken die je doen groeien, die je bewust en doelgericht leren ondernemen en die het creatieve denken volop stimuleren. Denken, durven en doen is ons motto!

Anderen over An

An heeft samen met TinC een strategische oefening doorlopen van enkele dagen. Door deze persoonlijke coaching waren de tips heel toepasselijk en direct implementeerbaar. An is iemand die heel direct kan aangeven waar wat niet goed loopt, maar tegelijk ook een oplossing aanreikt. Ze laat je zelf nadenken en corrigeert indien nodig. Ik hou enorm van haar directe aanpak en tegelijkertijd haar warme uitstraling.
Els Van Aerschot, TinC
An has the capacity to analyse business topics and define strategic insights that immediately lead to better results. She has the skills to define a helicopter view as well as implement tactical and operational plans. Next to that, she has the capability to communicate at all levels in an organisation and inspire people around her with her ideas.
Veerle Vandervelde, WorldBridge Partners