Als ervaren business coach in groei-, verbeter- en verandertrajecten inspireer, adviseer en begeleid ik dynamische ondernemers, bedrijfsleiders en hun teams bij het maken van de juiste keuzes met als doel hun persoonlijke en/of zakelijke doorbraak te verwezenlijken.

Gepassioneerd door bewust, authentiek en toekomstgericht ondernemen help ik je om met een klare kijk duidelijke keuzes te maken en doelgericht actie te ondernemen met een positieve evolutie en duurzame verankering als doelstelling.

Met meer dan 25 jaar business- en managementervaring op de teller kan ik putten uit een brede ervaring in business development, sales, marketing en omnichannel/e-commerce. Ondernemingen runnen, optimaliseren en verder ontwikkelen zijn de rode draad in mijn leven. Ik ken als geen ander de groeipijnen tijdens de levensloop van een kmo, grotere onderneming of multinational.

Mijn uitgebreide ervaring uit zich in een hands-on pragmatische stijl met een grote flexibiliteit naar werkvormen toe en dynamisme om met eender welke groep een blijvende impact na te laten. Ik leer je om te werken aan je onderneming en een stuwende kracht te worden en te blijven.

Ontdek onze groeitrajecten

“Ik ga altijd op zoek naar de mens achter de ondernemer. Een onderneming groeit met een team enthousiaste en gemotiveerde mensen die passie, missie en visie delen.”

Bovendien maak ik als docent, expert en spreker ook deel uit van diverse organisaties zoals VOKA, Unizo, KMO-Ondernemersacademie, EROV, Artemis, Syntra, CVO Antwerpen,… Tevens deel ik mijn drive, passie en expertise in diverse adviesraden om ondernemers met raad en daad bij te staan.

Heb je de ambitie om te blijven groeien en succesvol te werken “aan” je bedrijf? Ben je op zoek naar een sparringpartner die jouw blik kan verruimen? Laat ons dan kennismaken. Ervaring kan je ook lenen!

Maak kruissnelheid door de combinatie van best practices en jouw uniek verhaal. Ik kijk er alvast naar uit!

Vraag mij als spreker