Plenaire zaal Vlaams Parlement

Ondernemen in Vlaanderen boost!

Door o.a. globalisering, digitalisering, innovaties en vele andere trends is ons ondernemerslandschap drastisch gewijzigd.

Als ondernemer moet je permanent bijblijven en je horizon verruimen.

Om je helemaal in de sfeer van innovatie en toekomstgericht ondernemen onder te dompelen nodigen we jou persoonlijk uit op een exclusief event op een unieke locatie waar jij als Vlaams ondernemer zeker bij moet zijn.

Jou triggeren, inspireren en begeleiden is dan ook onze doelstelling. Als ervaren gids en officieel dienstverlener van de Vlaamse KMO-portefeuille is Yarlini meer dan ooit jouw partner in ambitie. Daarom onderschrijven wij mee de doelstellingen van de Vlaamse overheid met deskundig onderbouwd advies én doordachte begeleiding.

Yarlini nodigt uit

3 gangen menu met aangepaste wijn

Een selecte groep dynamische ondernemers worden verwend met een uitgebreide exquise lunch in het restaurant ‘De daktuin’ van het parlement.  Tijdens de lunch kunnen we in een ontspannen sfeer van gedachten wisselen.

Aansluitend krijg je een blik achter de schermen d.m.v. een privé rondleiding in de gebouwen van het Vlaams Parlement en word je ondergedompeld in de politieke wereld van onze parlementairen en beleidsmakers.

Een unieke interessante ervaring met en voor Vlaamse ondernemers. Deze uitzonderlijke opportuniteit mag je zeker niet missen.

Wanneer?

Maandag 25 November 2019, Leuvenseweg 86, 1000 Brussel

Programma?

12u00 ontvangst-aperitief

12u30 lunch

14u30 rondleiding Parlement

Wil jij samen met ons genieten en proeven van de dynamische sfeer in het centrum van de Vlaamse beleidsmakers en kennis maken met de motor van ondernemend Vlaanderen?

Wil ook  jij aanwezig zijn op ons uitzonderlijk Yarlini-event?

Reserveer nu je plaats en schrijf je onmiddellijk in.  Opgelet, snel zijn is de boodschap, de plaatsen zijn exclusief en zeer beperkt!

Inschrijven?

Vanwege de beperkte plaatsen en het exclusieve karakter is je deelname en reservatie pas geldig na storting van 121 euro pp (incl. BTW) op rekeningnummer

BE88 0016 8104 3241 met als mededeling VLP en je naam.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!