KMO Portefeuille aanvragen

KMO’s kunnen subsidies krijgen voor opleiding of advies vanuit het Agentschap Innoveren & Ondernemen. Belangrijk is dat het advies of opleiding bijdragen tot een grotere vakbekwaamheid en groei van jou, je team en onderneming.

Alle activiteiten van Yarlini BV, zijnde opleiding en advies, komen in aanmerking voor KMO-subsidiëring en zijn voor jou als ondernemer en jouw bedrijf dus extra voordelig.

  • Ons erkenningsnummer voor de pijler Opleidingen is DV.O220137
  • Ons erkenningsnummer voor de pijler Advies is DV.A220138

De KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel voor KMO’s en beoefenaars van vrije beroepen die in Vlaanderen zijn gevestigd. Lees de voorwaarden.

Kleine ondernemingen genieten van 30% subsidie en middelgrote ondernemingen van 20% .

Het maximale steunplafond is per jaar €7.500.

Weet je niet zeker of je een kleine of een middelgrote onderneming bent? Ontdek de categorieën.

Met de kmo-portefeuille investeer je in opleidingen en trainingen voor jouw personeel. Daarnaast krijg je subsidies voor het inwinnen van advies.

Aanmelden bij de KMO-portefeuille doe je gewoon online. Ook jouw subsidies vraag je eenvoudig aan via de website. Geen ellenlange dossierverwerking dus. Registreer nu.

Je kan jouw subsidie pas aanvragen wanneer je de adviesovereenkomst hebt ondertekend of een persoon die werkt binnen jouw onderneming hebt ingeschreven voor een opleiding. Tot 14 kalenderdagen na de start van de prestaties kan je de  subsidieaanvraag indienen.
Hou er rekening mee dat je ook alle eventuele voorafgaandelijke procedures aan de registratie (aanvraag token of installatie EID) moet doorlopen binnen deze 14 kalenderdagen.
Een aanvraag kan niet meer worden ingediend na het verlopen van de 14 kalenderdagen na de start van de prestaties.

Contacteer ons! We helpen je graag verder.