We hoeven jou als ondernemer niets wijs te maken. Jij weet ook dat succes niet zomaar uit de lucht komt vallen. Het is het resultaat van hard werken, een permanente zoektocht naar de best practices en de juiste werkwijze voor jezelf en je bedrijf. Daarom lanceert Yarlini Business & Minds, unieke groeitrajecten voor dynamische KMO-ondernemers. Geen plik-plok aanpak of snelle oplossingen, maar een authentiek en duurzaam accelerator programma om jouw onderneming net dat stapje verder te brengen.

Benieuwd welk groeitraject het beste bij jou past?

Afhankelijk van de levensfase van jouw onderneming en je persoonlijk traject kiezen we voor een groeitraject dat het best aansluit bij jouw noden, wensen en verwachtingen. Zo ondersteunen en begeleiden we jaarlijks meerdere ondernemersgroepen naar een succesvolle en rendabele toekomst. Benieuwd welk groeitraject het beste aansluit bij jouw dagelijkse realiteit als ondernemer?

Doe de test!

Weet je het al? Ontdek hieronder welk traject het beste bij jou aansluit!

BUILDERS

Schuilt er een ondernemer in jou?

POTENTIALS

Succesvol ondernemer in zich(t)!

BOOSTERS

Ondernemer op kruissnelheid!

EXPONENTIALS

Leid je verandering of lijd je er onder?

Loading...

Wat maakt ons zo uniek?

Onze groeitrajecten zijn geen doctrine of theorema. Met een unieke 360° aanpak werken we samen met jou aan jouw ondernemerschap. Door gebruik te maken van verschillende leervormen en door te leren van experts én van gelijkgestemden sta je sterker in je schoenen, krijg je nieuwe inzichten en evolueer je naar een volgend scharniermoment.

Heb je nood aan extra begeleiding? Dat kan! Na elke sessie voorzien we een implementatiemoment. Tijdens dit atelier krijg je de kans jouw nieuwe ideeën, inzichten en strategieën af te toetsen bij collega-ondernemers en wordt er samen gezocht naar concrete oplossingen voor jouw hindernissen.

Waarom ondernemers met ambitie hulp kunnen gebruiken

  • Omdat de wereld beweegt en dus moet je als ondernemer mee bewegen.
  • Omdat succesvolle ondernemers van morgen reeds vandaag starten.
  • Omdat doeltreffend werken “aan” je business niet vanzelf gaat.
  • Omdat je als ondernemer de spilfiguur van je bedrijf wil zijn.
  • Omdat afhankelijk van de levensfase van de onderneming je andere noden behoeften en verwachtingen hebt.

Wat anderen zeggen

Een heel leerrijke en fijne ervaring! Er was veel de mogelijkheid om mijn eigen verhaal te doen en zaken af te toetsen met gelijkgestemden.
Lynne Vervaeke, VMOB Hospitaal Plus
Leuk combinatie tussen workshops, zelfscans en theorie!
Jeroen Geenen, Gewa
An geeft tijdens het groeitraject kapstokken mee, zodat je dit op je eigen bedrijf kan eten. Ook denkt ze mee vanuit een objectief standpunt wat mij doet nadenken over bepaalde zaken.
Michèle De Coninck, El Gusto Loco
An geeft tips en tricks die snel toepasbaar zijn in de praktijk. Je krijgt goesting om aan de slag te gaan.
Patrick Staes, El Gusto Loco